Barcelona Bayrağı

Barcelona Bayrağı
İspanya Katalunya Bölgesi'nde bulunan Barcelona Şehri'nin resmi bayrağı.

7 Haziran 2011 Salı

Barcelona Müzeleri


Barcelona'na müze sevenler için ideal bir kent. Barcelona müzeleri gerçekten ilgi çekici ve akılda kalıcı özelliklere sahiptirler. Bu şehire geldiyseniz sokaklarda açık hava müzesi gibidir Gaudi sayesinde...

Fazla söze gerek yok size bu şehirde hangi müzeler var sıralayayım hemen, ziyaret saatleri ve bilet fiyatları için internet sitelerini ziyaret edebilirsiniz...

- Museu Picasso (Picasso Müzesi) www.museupicasso.bcn.es
- Casa Museu Gaudi (Gaudi Müzesi) www.casamuseugaudi.org
- Museu Nacional d'Art de Catalunya (Tarih ve sanat müzesi)
- Fundacio Joan Miro (Sanat galerisi)
- Museu Frederic Mares (Sanat galerisi)
- Museu d'Historia de la Ciutat (Tarih müzesi)
- Museu de Cera (Balmumu Müzesi)
- FC Barcelona President Nunez Museum ( Futbol Müzesi)
- Museu d'Art Contemponari de Barcelona (Modern Sanat Müzesi)
- Museu Maritim (Denizcilik Müzesi)
- Museu Arqueologic de Catalunya (Arkeoloji Müzesi)
- Museu Textil d'indumenteria (Tekstil ve Moda Müzesi)
- Museu Militar (Askeri Müze)


Picasso Müzesi Hakkında;

Picasso, Barselona'ya 13 yaşındayken gelmiş. Kendisi gibi bir ressam olan babası burada bir sanat akademisinde ders vermeye başlayacağı için ailece Barselona'ya taşınmışlar. Sonraki yıllarda ise Barselona Güzel Sanatlar Akademisi'nden mezun olmuş ve uzun yıllar bu şehirde yaşamış. Daha sonra da çok sevdiği bu şehre bir armağan olarak müzenin burada açılmasına karar vermiş ve 1970 yılında binden fazla eserini bu müzeye bağışlamış. (Müze ilk olarak 1963'te Picasso'nun arkadaşı ve sekreteri olan Jaume Sabartes'in koleksiyonundan oluşan eserlerle açılmış.)

Bu müzede Picasso'nun erken dönem resimleri olarak bilinen resimleri, portreleri, seramik çalışmaları ve Velazques'in Las Meninas (Nedimeler) adlı çalışmasının elliye yakın çeşitlemesi sergileniyor.


Gaudi Müzesi Hakkında;

Barcelona'da görülmeyi gereken yerlerin arasında olan Park Güell hakkında daha ayrıntılı bilgi Barcelona'da görülmesi gereken yerler bölümünde. :)


FC Barcelona Hakkında;

Dünyaca meşhur futbol kulübü Barcelona, Nou Camp ve FC Barcelona Müzesi hakkında ayrıntılı bilgi yine Barcelona'da görülmesi gereken yerler bölümünde. :)


Ömer Faruk EREN
Barcelona 2011

3 yorum:

  1. Xavi Gerad Jude Am. Aiicco Sigorta plc Temsilcisi. Biz 3% anaSayfa Ödeme oraninda Kredi sunuyoruz.Bu (CEO) e-posta adresine bizimle irtibata ilgilenen
    varsa: xavigeradloanfirm@yahoo.com
    Eklendi sadece Aiicco Sigorta plc Izin Alir 20 yas üzeri yazidan.
    Bireysel Krediler Yatirim.
    Isletme Kredileri Yatirim.
    Konsolidasyon Kredi.
    Insaat Krediler.
    Bir'in Daha yaygin Ödeme yasindaki Your Language.
    Plani Çirak AYLIK ve yillik Ödemeler arasinda yorumsuz yapin.
    Esnek Kredi kosullari.
    Yil 5000 8000.000.00 Euro Kadar Kredi yok.
    FIRMAMIZ Güvenilir, Verimli, hizli ve yürüt BIR islemdir. Bize bugün.SR GERAD JUDE Yatirim plc: Yanitlar Isim gönderilmesi gerekmektedir, E- posta: xavigeradloanfirm@yahoo.com

    YanıtlaSil
  2. Hizli firsat!

    Biz uluslararasi islem iyi güvenilir, güvenilir. Bu firsati kaçirmayin lütfen, buraya gelecek 2014 yili dogru yatirim baslatmak için bir firsattir. % 100 emin ol daha fazla bilgi için e-posta MMV (vandamariana111@gmail.com) Sen garanti. Banka havalesi için çevrimiçi banka çok hızlı ve güvenliğidir, önümüzdeki 2014 yılı doğru yatırım için bu fırsatı kaçırmayın. (Bir kelime bilge için yeterlidir)

    Eger tarim için bir kredi ihtiyacim var mi? Is için kredi? yapimi için kredi? Yatirim kredisi? Ögrenci kredi? Borç konsolidasyonu kredi? Bu bir firsattir, kullanimi ve yeni bir hayata baslamak. Daha fazla bilgi (mrsvandamariana@yahoo.co.uk) için e-posta MMV.

    Allah lonca tüm.

    M.M.V LTD.

    YanıtlaSil
  3. *% 3 faizli kredi oranı sunar
    * Nakitsiz Girişimci İçin Sigorta
    * Para garantisi
    * 10,000 TL'den 100,000,000 TL'ye kadar kredi teklifi

    İyi kredi puanıyla, Credit Financier Home, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar.

    İletişim Adresi:
    WhatsApp: +15184181390
    Doğrudan posta:
    creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil